Arnhemsebovenweg 36

3971 MK DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Arnhemsebovenweg 36 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Wees welkom in dit royale vrijstaande huis, gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Driebergen, met al haar voorzieningen. Het robuuste huis biedt veel praktische ruimte en wordt omsloten door een heerlijke tuin. Een ideaal gezinshuis, met voldoende kamers en als plus een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De twee garages bieden voldoende stallings- en bergruimte. Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van 32 zonnepanelen (energielabel A). Verder zijn er rolluiken geïnstalleerd.

We betreden het perceel via de inrit met toegangshek en parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Via de entree komen we in een ruime hal met toilet, meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
vanuit de hal komen we in de ruime woonkamer van ca. 47 m2 die is voorzien van een eiken parketvloer in visgraatmotief. De woonkamer biedt verder een openhaard en een schuifpui naar de achtertuin.

Keuken:
de separate eetkeuken is voorzien van een royale hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en veel bergruimte. Vanuit de keuken is er toegang naar de praktische bijkeuken en binnendoor naar de aangebouwde garage. In de bijkeuken vinden we de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Slaapkamer:
vanuit de hal is ook de slaapkamer op de begane grond toegankelijk. Hier vinden we vaste kasten en een moderne badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet.

Eerste verdieping:
op de verdieping vinden we vier slaapkamers variërend in grootte en voorzien van maatwerk inbouwkasten.

Buitenruimte:
De woning staat op een perceel van bijna 800 m2. Voor het huis ligt de ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Achter en naast het huis is een prachtig aangelegde tuin met diverse terrassen, bakken en borders met een rijke schakering aan planten. De tuin is door zijn ligging heerlijk zonnig.

Er zijn 2 garages voor handen; een garage is aangebouwd aan het huis en biedt een elektrisch bedienbare segment deur. De andere garage staat verderop op het perceel.

bijzonderheden:
- royaal vrijstaand huis
- ruime woonkamer en separate keuken
- 5 slaapkamers en 2 badkamers
- volledig geïsoleerd
- 32 zonnepanelen
- energielabel A
- in de koopovereenkomst zal een "niet-bewoningsclausule" worden opgenomen


Driebergen-Rijssenburg vormt onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De gemeente ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Driebergen beschikt over ruime voorzieningen, zoals een gezellig winkelgebied met leuke restaurants en terrassen, uitgebreide sportfaciliteiten en diverse scholen. De plaats ligt centraal in het land vlakbij de snelweg richting Utrecht en Arnhem en beschikt over een NS-station.

Plattegronden