Bijenkorf 40

3956 HJ LEERSUM

Bijenkorf 40 LEERSUM

Verrassend ruim vierkamer appartement midden in het centrum van Leersum!

Boven het winkelcentrum vind je dit keurige vierkamer appartement. Met een balkon aan de voorzijde, een lichte woonkamer, half open keuken, twee slaapkamers en als extra een grote open ruimte op de verdieping. Heerlijk centraal gelegen en met eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Vanuit het appartement en vanaf het balkon is er genoeg te zien.

Entree:
Er een centrale entree met video intercomsysteem, met hierachter de hal met lift en trappenhuis waar we naar de tweede verdieping gaan naar de voordeur van het appartement. Binnen biedt de hal met aansluitende gang toegang tot de 2 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de woonkamer. In de gang is ook de trap naar de extra verdieping.

Woonkamer:
De lichte woonkamer van ca 29 m2 biedt uitzicht op het dorp en de bossen gelegen in de omgeving. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het deels overdekte balkon. Het balkon ligt op het zuid-oosten, waardoor er tot begin van de middag zon is. De woonkamer staat in verbinding met de half open keuken.

Keuken:
De in een lichte hout kleur uitgevoerde L vormige keuken is voorzien van een oven, inductie kookplaat, koel- vriescombinatie en afzuigkap.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer van ca 16 m2 aan de voorzijde en een slaapkamer van ca 6 m2 aan de galerij zijde.

Badkamer:
In de badkamer bevindt zich een ruime inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. De ruimte wordt verwarmd middels een designradiator. Het toilet is separaat in de hal gesitueerd.

Balkon:
Op het half overdekte balkon is het heerlijk toeven en zit je heerlijk uit de wind. Je hebt uitzicht op de centrum van Leersum, waardoor er altijd iets te zien is.

Extra verdieping:
De ruime extra verdieping is de plus van dit appartement. Hier is de wasmachine en droger aansluiting gesitueerd, eveneens vinden we hier de CV ketel. Verder beschikt de extra verdieping over bergruimte achter de knieschotten. Middels het dakraam is er natuurlijk licht aanwezig.

Berging:
In het souterrain is de berging aanwezig om de fiets en dergelijke te stallen. De auto kan op een eigen parkeerplek in het souterrain geparkeerd worden.

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een bibliotheek, een moderne grote sporthal en diverse vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:
* Verrassend appartement
* Ruime woonkamer met half open keuken
* Twee slaapkamers
* Extra verdieping met veel mogelijkheden
* Centrale afgesloten toegang
* Eigen parkeerplaats en berging in het souterrain
* Gelegen boven het winkelcentrum

Plattegronden