Rijksstraatweg 215 A

3956 CM LEERSUM

Rijksstraatweg 215 A LEERSUM

OPEN HUIS 14 juni van 19:00 tot 21:00 uur

De Hofstede: Stijlvolle appartementen gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Er is nog één appartement beschikbaar, gelegen op de begane grond. Het appartement is volledig afgewerkt, met hoogwaardige materialen. Zo zijn de plafonds en wanden glad gestuukt en gesaust. Ook is het appartement geheel voorzien van een fraaie pvc vloer in een lichte kleurstelling en wordt het aangeboden inclusief volledig ingerichte badkamer, toilet en een keuken. U kunt er zo in.

Het appartement biedt een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras en de tuin. In een aparte vleugel zijn de twee ruime slaapkamers en de badkamer gesitueerd.

Alle appartementen hebben een parkeerplaats op het eigen terrein en naast een interne berging ook een berging op de begane grond. De parkeerplaats is reeds voorbereid voor een laadpaal voor een elektrische auto.

De appartementen zijn volgens de laatste eisen ten aanzien van energiezuinigheid gebouwd. Het appartement is bijna energie neutraal en natuurlijk zonder gas aansluiting. Dit betekent voor de toekomstige bewoners een comfortabele en energiezuinige woning. Verwarming vindt plaats door middel van een warmtepomp en vloerverwarming in het geheel appartement. Ook is het appartement voorzien van 4 zonnepanelen.

Aan de Hoflaan-zijde is er een tuin van circa 50 m2 die gelegen is over de volle breedte van het appartement. Hier heeft u in de middag lekker de zon.

De Hofstede:
op een van de prominentste plekken in het mooie Leersum is door Prosor Realisatie het project “de Hofstede” gerealiseerd. Het project bestaat uit totaal 24 appartementen verdeeld over 3 aparte gebouwen met ieder hun eigen signatuur. Zodoende is het aanzicht divers en kleinschalig. Achter de appartementen is er ruimte voor parkeren op eigen terrein.

De hoogwaardige appartementen liggen midden in het dorp. U loopt via de tegenovergelegen Lomboklaan zo naar de bossen. Ook alle voorzieningen liggen op loop of fietsafstand.

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.