Rijksstraatweg 145

3956 CL LEERSUM

Rijksstraatweg 145 LEERSUM

Ruim driekamer appartement midden in het centrum van Leersum!

Boven het winkelcentrum vindt je dit keurige driekamer appartement. Met een balkon aan de voorzijde, een open keuken en twee slaapkamers. Heerlijk centraal gelegen en met eigen parkeerplaats en extra berging in het souterrain. Vanuit het appartement is er genoeg te zien.

Entree:
Aan de voorzijde is er een centrale entree met video intercomsysteem. hierachter ligt de hal met lift en trappenhuis waar we naar de tweede verdieping gaan naar de voordeur van dit gelijkvloerse appartement. Binnen biedt de hal met aansluitende gang toegang tot de slaapkamers, het toilet, de badkamer en de woonkamer. In de gang is er ruimte voor een praktische kastenwand.

Woonkamer:
De lichte en ruime woonkamer van ca 52 m2 biedt uitzicht op de weg. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het deels overdekte balkon. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken.

Keuken:
De in een lichte kleur opgestelde L vormige keuken is voorzien van een oven, inbouw vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken bevindt zich ook een praktische berging met de aansluiting voor de wasmachine en waar ook de CV ketel hangt.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer van ca 15 m2 aan de voorzijde en een slaapkamer van ca 7 m2 aan de galerij zijde.

Badkamer:
In de badkamer bevindt zich een ruime douche en wastafel met meubel. De ruimte wordt verwarmd middels een designradiator. Het toilet is separaat in de hal gesitueerd.

Balkon:
Op het half overdekte balkon is het heerlijk toeven en zit je heerlijk uit de wind. Je hebt zicht op de doorgaande weg waardoor er altijd iets te zien is.

Inpandige Berging:
Naast de berging aansluitend aan de keuken van het appartement is er in het souterrain een extra berging aanwezig om de fiets en dergelijke te stallen. De auto kan op een eigen parkeerplek in het souterrain geparkeerd worden.

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een bibliotheek, een moderne grote sporthal en diverse vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Bijzonderheden:
* Heerlijk ruim appartement
* Royale woonkamer met open keuken
* Twee slaapkamers
* Centrale afgesloten toegang
* Ruime berging in de keuken
* Vrij Uitzicht over het centrum van Leersum
* Eigen parkeerplaats en 2e berging in het souterrain
* Raam in de keuken
* Gelegen boven het winkelcentrum