de Perken 6

3956 VE LEERSUM

de Perken 6 LEERSUM

Aan een rustige weg gelegen, omringd door de bossen vinden we deze vrijstaande bijna energie neutrale ( energielabel A++) semi bungalow.

Bij binnenkomst voel je direct de liefde, de aandacht en het oog voor detail van de huidige bewoners. De afgelopen twee jaren is deze semi bungalow vernieuwd en compleet verduurzaamd.

Via de fraai aangelegde voortuin komen we bij de voordeur. Daar achter kom je in de riante hal met garderobe.

Vanuit de hal is er toegang tot meerdere ruimtes die als kantoor/hobby ruimtes of slaapkamers zouden kunnen dienen, de keuken, de woonkamer en de badkamer waar zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden. Daarnaast vinden we op de begane grond een ruime voorraadkast, de trap naar boven en is er binnendoor toegang tot de aangebouwde garage.
Werken aan huis of beneden slapen behoren bij deze woning zeker tot de mogelijkheden.

De woning wordt op de begane grond verwarmt door middel van vloerverwarming en in de woonkamer staat een fraaie houtkachel. De gehele benedenverdieping is voorzien van een eikenhouten parket vloer. Is het in de zomer net even iets te warm dan kan er middels airco's gekoeld worden.

Keuken:
vanuit de hal komen we in de half open keuken. De keuken heeft een rechte opstelling in een lichte kleurstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken heeft directe toegang tot de heerlijk zonnige tuin.

Woonkamer:
eveneens vanuit de hal komen we in de ruime L vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is heerlijk licht en biedt uitzicht op de tuin. Een fijne houtkachel zorgt voor gezellige winteravonden.

Slaapkamers:
aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee mooie ruimtes die als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte kunnen worden gebruikt. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een slaapkamer, kantoor of hobbyruimte deze ruimte beschikt over meerdere vaste kasten.

Badkamer:
in de badkamer op de begane grond bevindt zich een inloopdouche, wastafel, urinoir en toilet. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.

Voorraadkast:
in de hal bevindt zich een ruime voorraadkast.

Garage:
in de garage vinden we de warmtepomp, boiler en de aansluiting van de vloerverwarming. Verder is er nog genoeg ruimte over voor de fietsen en om wat te hobbyen.

Via de mooie nieuw geplaatste trap komen we op de verdieping. De overloop is het heerlijk licht dankzij het dakraam.

Slaapkamers:
de eerste slaapkamer op deze verdieping bevindt zich aan de zijkant van het huis boven de garage. Deze kamer heeft een fijne raampartij en heel veel opbergruimte.
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en het daglicht middels een dakraam. De derde en laatste slaapkamer op deze verdieping bevindt zich aan de anderzijde van het huis en beschikt net als de eerste slaapkamer over heel veel bergruimte en een mooie raampartij.

Badkamer:
de grote badkamer op deze verdieping heeft een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Er is in de badkamer mechanische ventilatie aanwezig en een dakraam.

Tuin:
rondom het huis vinden we een mooi aangelegde en zeer zonnige tuin waar het de hele dag door heerlijk toeven is. Aan beide zijde van het huis bevindt zich een oprit zodat de auto ('s) op eigen terrein kunnen staan.

Carport:
voor nog meer opbergmogelijkheden en het droog bewaren van een haardhout voorraad is er een riante carport in de tuin aanwezig.

Algemeen:
Leersum vormt onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaarvervoersverbinding voorhanden.

Bijzonderheden:
- Energielabel A++
- 32 zonnepanelen
- Airco's
- warmtepomp
- 240 m2 woonoppervlakte
- wonen/werken goed te combineren
- levensloopbestendig

Plattegronden