Hoflaan 11

3956 ED LEERSUM

Hoflaan 11 LEERSUM

Kom kijken bij deze charmante helft van een dubbel woonhuis gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw.
De woning is in de loop der tijd flink vergroot en gemoderniseerd. Daarnaast is er een heerlijk groot bijgebouw achter op het perceel dat voor diverse doeleinden geschikt is. De woning aan de Hoflaan ligt vlakbij alle voorzieningen en ook de bossen en de uitgestrekte weilanden aan de zuidkant van het dorp zijn op loop- of fietsafstand gelegen

Het huis biedt een gezellige woonkamer, een separate keuken, een moderne badkamer en 4 slaapkamers. Op het perceel zijn verder nog een ruime carport, een fijne overkapping en een houten berging gerealiseerd. De diepe tuin op het oosten biedt veel privacy en is heerlijk zonnig. Het huis is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Verder zijn er 29 zonnepanelen geplaatst

Via de oprit langs het huis komen we bij de entree aan de zijkant van het huis. Vanuit de hal met garderobe, is onder andere de keuken toegankelijk, met aansluitend de woonkamer aan de voorzijde van het huis.

De woonkamer van ca. 30 m2 is voorzien van een parketvloer en een balkenplafond. In het zitgedeelte aan de voorzijde is een gezellige open haard gesitueerd. Richting de keuken is er ruimte voor een eethoek met ook ruimte voor een werkplek. Hier zijn ook de (afgesloten) toegang tot de kelder en de eerste verdieping te vinden.

De fijne ruime keuken van ca. 14 m2 biedt een hoekopstelling met veel bergruimte en een groot stenen werkblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparaten, zoals een koelkast, vriezer, een quooker en een groot inductiefornuis met meerdere ovens. Verder is de keuken voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Op de begane grond is verder een moderne en complete badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een brede wastafel met meubel. Verder is er een handdoek-radiator en is ook hier vloerverwarming aangebracht. Achter de badkamer ligt het toilet, aan het einde van de gang. Hier is ook een deur naar de achtertuin.

Kelder:
de praktische kelder is ca. 5 m2 groot en voorzien van de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
via de afgesloten trapopgang komen we op de eerste verdieping hier is een overloop, drie fijne slaapkamers en een tweede toilet. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van een inloopkast.

Tweede verdieping:
Ook de tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt een ruime overloop met veel bergruimte. Hier is ook de cv ketel geplaatst. Aan de achterzijde ligt de vierde slaapkamer van het huis.

Bijgebouwen:
Bij het huis zijn diverse bijgebouwen gerealiseerd. Aansluitend aan de woning is er een royale carport en achter in de tuin is er een multifunctioneel bijgebouw. Het bijgebouw wordt nu gebruikt als kantoor en berging. Het bijgebouw met royale afmetingen bieden tal van mogelijkheden voor werken aan huis, een ruimte vragende hobby of veel bergruimte. De begane grond van het bijgebouw is 43 m2 en op de verdieping is er nog eens 19 m2 bruikbare ruimte voor handen.

Rondom het huis ligt een leuke tuin. In de voortuin met parkeerruimte op eigen terrein. aan de zijkant van het huis is de oprit naar de carport gelegen en de diepe achtertuin biedt een ruim terras, en een gazon. Er is recent een nieuwe schutting ter afscheiding met de tuin van de buren geplaatst. De tuin is verder voorzien van een ruime overkapping, een fietsenberging en een extra houten berging.

Algemeen:
Leersum vormt onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaarvervoersverbinding voorhanden.

Plattegronden