Nieuwe Steeg 19

3956 RA LEERSUM

Nieuwe Steeg 19 LEERSUM

Wonen in een royale 2-1 kapwoning met fraai aangelegde tuin en prachtig uitzicht!
De woning ligt aan de zuidelijke rand van de bebouwde kom van Leersum, tegenover de uitgestrekte landerijen waar de seizoenen als een levend schilderij aan je voorbijtrekken. Profiteer van de nabijheid van landgoed "Broekhuizen", scholen en recreatiefaciliteiten op loopafstand.

Met een ruime garage, ruime keuken en vier slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen biedt deze woning voldoende ruimte voor het gezin.

Via de oprit waar ruimte is om te parkeren op eigen terrein komen we bij de voordeur. En de aangrenzende garage.

Bij binnenkomst stappen we in een royale hal van waaruit we toegang tot de woonkamer en keuken hebben. De meterkast, het toilet en de trap naar de 2 bovengelegen verdiepingen bevindt zich ook in de hal.

Woonkamer:
de heerlijk lichte L-vormige "doorzon" kamer is aan de voorzijde voorzien van twee grote ramen die uitzicht op de tuin en de landerijen bieden. Aan de achterzijde is er directe toegang tot de tuin middels een deur. Centraal in het voorste gedeelte van de kamer is een openhaard gesitueerd. De vloer is voorzien van parket.

Keuken:
we vinden in deze woning een ruime woonkeuken van ca met een L- vormige keuken opstelling in een lichte kleurstelling, hardstenen aanrechtblad met tegelgootsteen en diverse inbouwapparatuur. Via de keuken is er directe toegang tot de aangrenzende garage.

Garage:
in de garage bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droger en een uitstort gootsteen. Vanuit de garage kunnen we zowel naar de achtertuin als naar de oprit aan de voorzijde van de woning. De garage biedt voldoende opbergruimte.
Bij de naastgelegen woning is de garage bij de keuken getrokken waardoor er een hele riante woonkeuken is ontstaan. Ook dat is een mogelijkheid.

Eerste verdieping:
via de spiltrap in de hal is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers:
aan de voorzijde van de woning ligt de master bedroom van ca. 15 m2. De kamer is voorzien van een praktische vaste kast met schuifdeuren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer van ca. 10m2. Aan de zijkant bevindt zich de derde en laatste slaapkamer op deze verdieping. Deze kamer is ca. 9 m2 en heeft een wastafel.

Badkamer:
aan de achterzijde van het huis bevindt zich de ruime badkamer. Deze is voorzien van een douche, een toilet en wastafel met meubel. Door de aanwezigheid van het raam is er licht en natuurlijke ventilatie.

Via de spiltrap op de overloop is de tweede verdieping bereikbaar.

Op de 2de verdieping loopt u gelijk de ruime overloop op waar zich de CV-ketel bevindt. De overloop biedt voldoende opbergruimte.

Slaapkamer 2e verdieping:
door de aanwezige dakkapellen aan de voor- en achterzijde van het huis is een ruime vierde slaapkamer ontstaan van ca. 17 m2.

Tuin:
zowel aan de voor- als achterzijde van de woning is een fraai aangelegde en ruime tuin. De noord-oost gelegen achtertuin is verzorgd en mooi groen. Door de diverse terrasjes is er de hele dag ruimte om in de zon of schaduw te zitten. Voor het water geven van de tuin is er een eigen bron aanwezig. Er is een mogelijkheid om via de brandgang de tuin ook achterom te bereiken. Voor het huis is er een doodlopend straatje, met een hele brede groenstrook, die als buurttuin fungeert. Hier kunnen de kinderen naar hartelust veilig spelen.

Bijzonderheden:
- Heerlijke ligging met fantastisch vrij en wijds uitzicht;
- Royale en lichte woonkamer;
- Totaal 4 grote slaapkamers;
- Heerlijke tuin met veel zon;
- Gelegen nabij alle voorzieningen, het bos en Landgoed "Broekhuizen".

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Plattegronden