Dreef 116

3956 EW LEERSUM

Dreef 116 LEERSUM

Deze uitgebouwde hoekwoning, ligt op een gewilde locatie, vlak bij de voorzieningen van het dorp: de basisschool en het park rondom de Binder zijn op loopafstand en het gezellige centrum met winkels ligt op fietsafstand. De woning is netjes onderhouden, energiezuinig (B-label) en is aan de achterzijde en naar de zijkant uitgebouwd waardoor er veel praktische leefruimte is. Het huis biedt een gezellige woonkamer en een ruime open eetkeuken. Verder zijn er in totaal 3 slaapkamers
(voorheen 4). Een fijn gezinshuis, dat naar eigen inzicht gemoderniseerd kan worden.

Het huis is gebouwd in 1976 en is goed onderhouden, geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Het perceel biedt een ruime voortuin, de mogelijkheid om via de zijtuin achterom te komen, en heeft een zuidwestelijk gelegen achtertuin. De zonnige tuin wordt aan de achterzijde afgescheiden van de brandgang door een schutting.

Entree:
de entree ligt aan de voorzijde van het huis. Er is een hal, met garderobe, de trapopgang en toegang tot het toilet en de woonkamer.

Woonkamer:
de gezellige en ruime woonkamer van ca. 32 m2 ligt aan de voorzijde van het huis en is aan de zijkant uitgebouwd. De woonkamer is voorzien van een houten parket vloer. Voor extra gezelligheid beschikt de woonkamer over een openhaard.

Keuken:
de open eetkeuken van ruim 16 m2 ligt aan de achterzijde van het huis. De keuken in U-opstelling, is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, inclusief een inductie kookplaat. Verder biedt de keuken veel praktische bergruimte, veel werkruimte en toegang naar de tuin.

Eerste verdieping:
de trap in de hal leidt naar de overloop. Deze geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een leuk overdekt balkon.

Aan de achterzijde van de woning ligt de grote slaapkamer van ca 14 m2 met inloopkast van ca 7 m2.
Voorheen waren dit twee kamers. Deze slaapkamer is aan de buitenzijde voorzien van rolluiken.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een toilet, ruime inloopdouche, wastafel meubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vinden we een fijne voorzolder hier is de cv combi-ketel geplaatst (Bosch 2010). De voorzolder is tevens voorzien van een dakraam.

Achter de voorzolder ligt een ruime 3e slaapkamer, voorzien van een dakkapel, waardoor een ruime kamer van ca.16 m2 is ontstaan.

Buitenruimte:
Voor het huis is er voldoende parkeerruimte. De tuin rondom is keurig onderhouden en biedt genoeg ruimte om van het zonnetje te genieten.

Voor het huis ligt een ruime voortuin. Naast het huis ligt een zijtuin waardoor de mogelijkheid is ontstaan om ook via de voorzijde achterom te komen.

Aan de overzijde van het huis ligt een groot grasveld met het multifunctionele cultureelcentrum De Binder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1976
- Kadastraal bekend: Leersum sectie D nummer 2200
- Perceelgrootte: 217 m2
- Woonoppervlakte: ca. 127 m2
- Inhoud: ca. 455 m3
- Isolatie: geheel geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
- Energielabel: B
- Verwarming/warmwatervoorziening: cv-ketel Bosch combiketel (2010)

- Uitgebouwd hoekhuis met veel praktische leefruimte;
- Gezellige woonkamer en ruime keuken;
- Totaal 3 slaap kamers, (voorheen 4);
- Heerlijke tuin met veel zon;
- Ligging nabij alle voorzieningen en de natuur.

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een uitgebreide bibliotheek, een moderne grote sporthal en alle mogelijke vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.