Groenoordlaan 3

3956 BA LEERSUM

Groenoordlaan 3 LEERSUM

Royale vrijstaande villa, prachtig gelegen tegen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug!

Deze royale vrijstaande villa is gelegen aan de rand van het dorp: aan de voorzijde grenzend aan het begin van het Nationaal Park en aan de achterzijde een fenomenaal uitzicht over het lager gelegen gedeelte van het dorp, wat een "buitenlands" vakantie gevoel geeft. De woning heeft je veel te bieden: een heerlijke tuingerichte woonkamer, een slaapkamer op de begane grond, eenruime kelder, inpandige garage, vier slaapkamers, een badkamer en een extra separate douche. Kortom voldoende ruimte om met een groter gezin te wonen of om werk en wonen te combineren.

Entree:
Via een ruime oprit kom je bij de ruime entree. Bij binnenkomst in de hal is de half ronde zwevende trap een echte eye catcher. De hoge ramen bieden veel licht. In de hal is een garderobekast aanwezig evenals een ruim toilet.

Woonkamer:
Via de hal komen we in de ca 66 m2 grote woonkamer. De ramen rondom bieden een fenomenaal uitzicht op de tuin. Middels de grote schuifpui aan de achterzijde is er een prachtig vergezicht over de Utrechtse Heuvelrug. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer in een lichte kleurstelling. In het midden van de woonkamer bevindt zich een vrijstaande haard. Verwarming gebeurt middels een gasgestookt hetelucht systeem.

Keuken:
Vanuit de zonnige woonkamer of de hal bereiken we de keuken. De rechte parallel opgestelde keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, en uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een donker stenen blad. Door het raam is er ook vanuit de keuken zicht op de tuin.

Bijkeuken:
In de bijkeuken is ruimte voor de wasmachine, droger en andere apparatuur. Er bevindt zich een gootsteen en een deur naar de tuin. Vanuit de bijkeuken loop je door naar een extra ruimte. Hier bevindt zich de meterkast en een deur naar de voortuin.

Slaapkamer:
Vanuit de extra ruimte bereiken we een slaap- of werkkamer. Deze kamer wordt verwarmd middels een gaskachel. Vanuit de werkkamer heb je direct toegang tot de tuin en door het raam is er een prachtig uitzicht op de tuin.

Souterrain:
Middels een trap vanuit de bijkeuken komen we in het souterrain. Hier vindt we drie ruimtes; een technische ruimte met de opstelling van de heteluchtverwarming en de boiler. Verder zijn er in het souterrain nog twee ruimtes waar je spullen kunt opbergen.

Eerste verdieping:

Slaapkamers:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer ruime en twee ruime slaapkamers. De twee kamers aan de voorzijde hebben toegang tot een balkon en beschikken ieder over een wastafel. Aan de achterzijde bevind zich een zeer ruime kamer met directe toegang tot de badkamer en het grote balkon met zicht over de achtertuin. Ook de vierde slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, heeft een prachtig vergezicht over de tuin en de Utrechtse Heuvelrug.

Badkamer:
De badkamer is van alle gemakken voorzien. Een bad, bidet, dubbele wastafel en separate douche. En door de dakkapel is er voldoende sta hoogte gecreëerd.

Waskamer:
Doorlopend vanuit de badkamer komen we in de waskamer met was stortkoker. Vanuit de waskamer is het separate toilet bereikbaar.

Overloop:
Via de overloop is er toegang tot een tweede douche. Verder is er natuurlijk licht aanwezig dankzij de twee dakramen.

Garage:
Naast de entree van deze riante woning bevindt zich de inpandige garage, die zowel via een elektrisch bedienbare kanteldeur alsmede via een aparte loopdeur toegankelijk is.

Blokhut:
Achterin de riante tuin bevindt zich nog een blokhut die heel goed tot werkkamer of praktijkruimte gebruikt kan worden.

Tuin:
Deze royale villa is vrijstaand en wordt omarmd door een prachtig aangelegde tuin. Diverse terrassen maken dat je zowel in de zon als in de schaduw kunt vertoeven. Een gezellige vijver zorgt voor wat leven in de tuin. Ook kunt u aan de slag in de moestuin en in de kas.

Kenmerken:
* Vrijstaand
* Royaal
* Hetelucht verwarmingssysteem
* Fenomenaal uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug
* Wonen/ werken goed te combineren
* Heerlijk groene tuin
* Rustig gelegen tegen de bosrand

Algemeen:
Leersum vormt een onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het dorp ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos en heide dat garant staat voor rust en natuurschoon. Het dorpse karakter harmonieert uitstekend met de vele voorzieningen. Zo is er een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum, een keur aan horeca en het multifunctionele cultuurhuis ’de Binder’ met een theaterzaal, een bibliotheek, een moderne grote sporthal en diverse vormen van kinderopvang. Ook zijn er in Leersum verschillende basisscholen. Aan de zuidrand van het dorp liggen uitgestrekte weilanden met heerlijke vergezichten, terwijl aan de noordrand bossen het dorp omarmen. Leersum ligt centraal in het land vlakbij uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem. Daarnaast is er een goede openbaar vervoer verbinding voorhanden.

Plattegronden