Makelaardij de Terp

Jouw makelaar

Een huis kopen doe je niet alleen. Dat doe je in nauwe samenwerking met jouw makelaar. Daarom doet het ertoe wie jouw makelaar is. Of er een persoonlijke klik is, of je elkaar kunt vertrouwen, of je samen op avontuur durft te gaan.

Toen ik makelaardij De Terp in 2007 oprichtte, wist ik dat ik het verschil kon maken. Dat ik mijn ervaring met wonen, woningen en het makelaarsvak kon inzetten om mensen te helpen hun woondroom te laten uitkomen. Dat ik de verbindende factor tussen huizenkopers en -verkopers kan zijn.

Dat is gelukt. Makelaardij De Terp is uitgegroeid tot één van de belangrijkste makelaars in de regio. Door hard werken, een ongeëvenaarde kennis van de Heuvelrug en het vertrouwen van onze klanten. Hoe kan ik jou helpen?

Aandacht

Iedereen zoekt de woning die het beste bij hem past. Maar alleen door mensenwerk wordt een huis werkelijk een thuis. Ik besteed daarom veel aandacht aan de mensen die bij ons aankloppen. Ik luister met aandacht en ben oprecht in jou geïnteresseerd. Want alleen als ik jou leer kennen, kan ik de beste diensten verlenen. Ook nadat de koop is gesloten. Want makelaardij, dat is meer dan vastgoed.

Erwin Terpstra

Ik wil meer informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier via e-mail.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
T. 0343 756 009