Makelaardij de Terp

Iedereen zijn eigen plan

Voor wie zijn huis verkoopt, geldt een eenvoudige regel: hoe beter de deal, hoe leuker de toekomst. Want als je jouw woning goed verkoopt, kun je verder.

Een goede deal, daar worden beide partijen blij van. Er bestaat geen standaardoplossing, en daarom krijgt iedereen onze persoonlijke aandacht. De één wil zijn huis snel verkopen om zo vlug mogelijk te kunnen verhuizen. De ander neemt graag de tijd om het beste rendement te halen. Iedereen heeft zo zijn eigen plan.

Makelaardij De Terp helpt al vijftien jaar mensen hun huis op de best mogelijke manier te verkopen. Ook jouw huis.

Ik wil mijn huis verkopen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier via e-mail.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Aan de slag!

Wij gaan samen met jou aan de slag. Net zo lang totdat we het beste resultaat hebben behaald. Dit begint al ruim voordat jouw huis in de verkoop staat, want een goede voorbereiding is het halve werk. En wij staan jou bij totdat alle openstaande eindjes zijn afgerond. Bent je helemaal tevreden? Dan is onze samenwerking geslaagd!

Wij zijn kritisch. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat jij daarmee de beste deal krijgt. Samen met jou kijken wij naar de beste manier om het huis verkoopklaar te maken. En voor de presentatie nemen wij een professionele fotograaf in de arm.

En dan?

Jouw huis staat in de verkoop, nu wordt het spannend! Wij nemen met iedere belangstellende ruim de tijd om jouw huis te bezichtigen, want ook voor de mogelijke koper is dit een belangrijk en spannend moment. Zij gaan hun toekomst in jouw huis opbouwen. Een goede oriëntatie is een cruciale eerste stap.

Gedurende het hele verkoopproces houden wij veelvuldig contact met je. Om de voortgang te bespreken, de onderhandelingen door te nemen en de verwachtingen van alle partijen af te stemmen.

Meer dan vastgoed

Wij ondersteunen jou tot en met de handtekening bij de notaris. En vaak nog daarna. Wij zijn namelijk niet de grootste, maar wel de beste. Want een goede deal, dat is meer dan vastgoed.

Wat klanten over ons zeggen

  • Ze denken mee, zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig
  • Ze staan altijd voor je klaar en wisten de hoofdprijs voor ons huis te realiseren
  • Ik ben goed op de hoogte gehouden wat er bij potentiële kopers speelde
  • De persoonlijke begeleiding en lokale kennis heeft enorm geholpen
  • Vooral de betrokkenheid is mij opgevallen, voor zwel de koper als de verkoper
  • Zij werken heel precies en zijn doortastend en eerlijk in hun werkwijze
  • Alles verliep naar wens, het huis was supersnel verkocht!
T. 0343 756 009