Wij helpen je graag verder
met al je vragen

Contact

Wil je wat aan ons vragen of vertellen? Laat hier je gegevens en je boodschap achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Makelaardij de Terp

  Makelaarskantoor in Leersum
  Rijksstraatweg 70
  3956 CS Leersum
  Nederland

  Email ons
  info@makelaardijdeterp.nl

  Bel ons
  Telefoon: 0343 756 009

  Whatsapp: 0343 756 009

  Maandag - vrijdag: 09:00 tot 17:00

  KvK-nummer: 67095534

  • 8
   Makelaardij De Terp heeft onze woning onlangs verkocht en dat hebben ze heel goed gedaan. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het contact was helder en fijn. Vanaf het eerste contact dat we hadden klikte het meteen goed. Er zijn een aantal bezichtigingen geweest en daarna is de woning eigenlijk snel verkocht. Wij zijn heel tevreden!
   van Alfen
  • 9
   Ons huis was zeer snel en voor een redelijke prijs verkocht. De Terp heeft duidelijk advies gegeven en goed ingespeeld op onze wensen
   Een funda gebruiker
  • 10
   We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
   Anoniem
  • 9.5
   Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
   Een funda gebruiker
  • 10
   Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
   Een funda gebruiker
  • 8.5
   In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
   Lien van Alfen
  • 10
   Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
   Igor Volodkin
  • 8
   Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
   Weima
  • 10
   Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
   L. van Strien
  • 10
   Prettig en betrouwbare partner
   Slee