Jouw verkoopmakelaar
in Leersum en omgeving

Wil jij jouw huis verkopen in Leersum of omgeving?

Voor wie zijn huis verkoopt, geldt een eenvoudige regel: hoe beter de deal, hoe leuker de toekomst. Want als je jouw huis goed verkoopt, kun je verder.

Overweeg je je huis te verkopen in Leersum of elders op de Utrechtse Heuvelrug? Het verkopen van je woning vereist meer dan alleen wat foto's en een korte beschrijving. Er zijn tal van stappen en overwegingen, en daar komen wij in beeld. Als je liever zelf je huis verkoopt, bieden we ook ondersteuning om onaangename verrassingen te voorkomen.

 

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar in de omgeving van Leersum?

Bij Makelaardij de Terp begrijpen we dat je twee belangrijke doelen hebt wanneer je je woning wilt verkopen in Leersum en omstreken. Enerzijds wil je een soepel en aangenaam verkoopproces. Anderzijds streven we naar een verkoopprijs waar jij tevreden mee bent, omdat dit vaak cruciaal is voor je volgende stap. Wij bij Makelaardij de Terp zorgen ervoor dat je huis of appartement snel en efficiënt wordt verkocht tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast maken we het gemakkelijker om je woning goed in de markt te zetten en de interesse van potentiële kopers te wekken. Dit begint met professionele foto's en aandachtig geschreven beschrijvingen. We begeleiden je ook tijdens bezichtigingen en onderhandelingen, terwijl we ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Stappenplan woning verkopen

Kennismaking

Advies

Bezichtigingen

Verkopen

Zullen we anders kennismaken?

Wil je je huis op de Utrechtse Heuvelrug verkopen? We nodigen je van harte uit voor een eerste kennismakingsgesprek op ons kantoor in Leersum.

Wat kunnen we voor jou betekenen bij een huis verkopen in de omgeving van Leersum?

Wij zijn er met antwoorden op je vragen, hulp bij de waardebepaling en de vraagprijs, maar ook voor het opstellen van de brochure en het voeren van alle lastige gesprekken. Heb je geen zin of geen tijd om zelf aan de slag te gaan met de verkoop van je woning, dan kun je heel het proces aan ons overlaten. Dat geldt voor de verkoop van huizen en appartementen, net als ander vastgoed in en rond Utrecht.

Ben je daarnaast ook nog op zoek naar je volgende woning? Kijk dan vooral even naar het actuele aanbod op onze website of stuur ons een bericht met wat je precies zoekt, zodat we vandaag al met je mee kunnen kijken om te zien waar jouw volgende thuis staat.

Zelf je huis verkopen in Utrecht? Ook dan staan we voor je klaar!

Wil je liever zelf je woning verkopen in Utrecht, maar zie je op tegen het papierwerk en de afhandeling na het overeenkomen van de prijs en datum van overdracht? Samen staan we sterk. Stuur ons een bericht en we laten de verkoop van je woning in Utrecht helemaal aan jou over, maar we helpen je wél met de papieren en laatste loodjes.

Neem je vandaag nog contact met ons op?

Zoek je een geschikte NVM verkoopmakelaar en wil je weten waarom wij een geschikte makelaar zijn voor de verkoop van jouw woning? Neem dan vooral eens contact met ons op zodat we een keer samen koffie kunnen drinken.

 • 10
  We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
  Anoniem
 • 9.5
  Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
  Lien van Alfen
 • 10
  Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
  Igor Volodkin
 • 8
  Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
  Weima
 • 10
  Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
  L. van Strien
 • 10
  Prettig en betrouwbare partner
  Slee
 • 9.5
  Super contact gehad tijdens het hele proces. Erwin Terpstra heeft veel locale kennis en een goed netwerk.
  Jeroen en Jacqueline Muller
 • 8.8
  Waren geen problemen alles verliep naar wens, correct gehandeld ook naar de koper. Blijft realistisch!
  Een funda gebruiker

Lees onze blogs