Dit doen we voor jou
in de omgeving van Leersum

Verkoop

Een succesvolle deal brengt vreugde bij beide betrokken partijen teweeg. In de wereld van vastgoed is er geen one-size-fits-all oplossing; daarom richten wij onze volledige aandacht op elk individu. Sommigen willen hun woning snel verkopen, verlangend naar een snelle verhuis. Anderen nemen graag de tijd om het maximale rendement te behalen. Iedereen heeft zijn eigen unieke plan, en we zijn klaar om hetzelfde voor jou te doen.

Woning verkopen in Leersum of omgeving?

Aankoop

Makelaardij de Terp heeft gedurende de afgelopen vijftien jaar talloze individuen succesvol bijgestaan in hun zoektocht naar het perfecte huis op een betoverende locatie. Wij nemen actief deel aan de zoektocht naar de ultieme combinatie van locatie en woning. Wij nemen niet alleen de essentiële zaken voor onze rekening, maar gaan vaak nog een stap verder.

In essentie, wij benutten al onze expertise volledig om jouw dromen te verwezenlijken. Dit doen we op onze eigen unieke manier, met een scherp oog voor detail en onverdeelde persoonlijke aandacht. Want een nieuwe woning is voor ons meer dan slechts vastgoed; het is een levensverandering.

Woning kopen in Leersum of omgeving?

(Ver)huur

Als dé makelaar in de regio Leersum, staan wij klaar om jou te ondersteunen bij zowel het huren als verhuren van een woning. Met onze diepgaande marktkennis en de juiste hulpmiddelen binnen handbereik, zijn wij in staat om op een uiterst verantwoorde wijze een geschikte huurder voor jouw huis te vinden en de verhuur te verzorgen. Of je nu een woning wilt huren of verhuren, wij zijn er om je te helpen.

Woning huren in regio Leersum?

Taxatie

Heb je recentelijk een woning aangeschaft? Overweeg je om je hypotheek te verhogen of te herfinancieren? Onze partner beschikt over uitgebreide expertise in het opstellen van gevalideerde (NWWI-)taxatierapporten. Hij staat bekend om onze snelle, deskundige en onafhankelijke dienstverlening en staan graag voor je klaar voor al jouw huiswaarderingsbehoeften.

Woning laten taxeren in omgeving Leersum?

Gratis waardebepaling

Vaak gebruiken mensen het woord "taxatie" wanneer ze eigenlijk een "waardebepaling" bedoelen. Als je overweegt om je huis te verkopen of gewoon wilt weten wat het waard is, dan is een waardebepaling voldoende.

Heb je plannen om je woning te verkopen en wil je advies over het verkoopproces en de marktwaarde? Je kunt bij ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling aanvragen.

Geïnteresseerd in een gratis waardebepaling?

Woning verkopen, kopen, verhuren of huren?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor volledige ondersteuning gedurende het hele proces. Van een grondige waardebepaling van je woning tot professionele begeleiding, wij staan altijd voor je klaar. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • 8
  Makelaardij De Terp heeft onze woning onlangs verkocht en dat hebben ze heel goed gedaan. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het contact was helder en fijn. Vanaf het eerste contact dat we hadden klikte het meteen goed. Er zijn een aantal bezichtigingen geweest en daarna is de woning eigenlijk snel verkocht. Wij zijn heel tevreden!
  van Alfen
 • 9
  Ons huis was zeer snel en voor een redelijke prijs verkocht. De Terp heeft duidelijk advies gegeven en goed ingespeeld op onze wensen
  Een funda gebruiker
 • 10
  We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
  Anoniem
 • 9.5
  Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
  Lien van Alfen
 • 10
  Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
  Igor Volodkin
 • 8
  Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
  Weima
 • 10
  Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
  L. van Strien
 • 10
  Prettig en betrouwbare partner
  Slee