Jouw betrouwbare partner
in hypotheekadvies

Bij Makelaar De Terp begrijpen we dat het kopen van een woning een van de grootste beslissingen in je leven is. Naast het vinden van je droomhuis, is een passende hypotheek cruciaal voor een succesvolle aankoop. Daarom werken wij nauw samen met De Hypotheekshop in Ede, dé expert op het gebied van hypotheekadvies en financiële dienstverlening.

 

De Hypotheekshop Ede: Jouw betrouwbare partner in hypotheekadvies

De Hypotheekshop Ede staat bekend om haar deskundige en onafhankelijke hypotheekadviezen. Zij bieden een breed scala aan mogelijkheden en vergelijken hypotheken van verschillende banken en geldverstrekkers om de beste optie voor jouw situatie te vinden. Of je nu een starter bent, een doorstromer, of je bestaande hypotheek wilt oversluiten, bij De Hypotheekshop Ede ben je aan het juiste adres.

 

Waarom kiezen voor De Hypotheekshop Ede?

 1. Onafhankelijk advies: De Hypotheekshop Ede werkt onafhankelijk van banken en verzekeraars. Dit betekent dat zij jou het beste advies kunnen geven op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

 2. Deskundigheid en ervaring: Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de hypotheekmarkt, zorgen de adviseurs van De Hypotheekshop Ede ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes maakt.

 3. Persoonlijke aandacht: Bij De Hypotheekshop Ede staat persoonlijke aandacht voorop. Zij nemen de tijd om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken en begeleiden je stap voor stap door het hele hypotheekproces.

 4. Breed vergelijkingsaanbod: De Hypotheekshop Ede vergelijkt hypotheken van alle grote banken en geldverstrekkers, zodat je verzekerd bent van de beste voorwaarden en rente.

 

Onze samenwerking met De Hypotheekshop Ede

Als Makelaar De Terp in Leersum streven wij ernaar om jou een volledige dienstverlening te bieden. Door onze samenwerking met De Hypotheekshop Ede kunnen wij jou niet alleen helpen bij het vinden van jouw ideale woning, maar ook bij het regelen van een passende financiering. Dit zorgt voor een naadloze en stressvrije ervaring tijdens het gehele aankoopproces.

 

Neem contact op met Hypotheekshop Ede

Heb je vragen over hypotheken of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend hypotheekadvies? Bezoek dan de website van De Hypotheekshop Ede of neem contact op:

☏ - (0318) 69 34 99
✉ - ede985@hypotheekshop.nl

Bij Makelaar De Terp en De Hypotheekshop Ede ben je verzekerd van een compleet pakket aan diensten, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe woning. Samen maken we jouw woondroom werkelijkheid.

 • 8
  Makelaardij De Terp heeft onze woning onlangs verkocht en dat hebben ze heel goed gedaan. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het contact was helder en fijn. Vanaf het eerste contact dat we hadden klikte het meteen goed. Er zijn een aantal bezichtigingen geweest en daarna is de woning eigenlijk snel verkocht. Wij zijn heel tevreden!
  van Alfen
 • 9
  Ons huis was zeer snel en voor een redelijke prijs verkocht. De Terp heeft duidelijk advies gegeven en goed ingespeeld op onze wensen
  Een funda gebruiker
 • 10
  We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
  Anoniem
 • 9.5
  Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
  Lien van Alfen
 • 10
  Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
  Igor Volodkin
 • 8
  Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
  Weima
 • 10
  Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
  L. van Strien
 • 10
  Prettig en betrouwbare partner
  Slee