Makelaardij de Terp
Makelaardij de Terp
Hoe wij jouw woning verkopen met onze unieke marketingbenadering - Makelaardij de Terp
Makelaardij de Terp
foto tip verkopen huis
Tips voor het verkopen van jouw huis
oktober 9, 2023
Foto voor bij blog waarom wij geloven in online marketing bij huis verkoop
Waarom wij geloven in online marketing bij huisverkoop
oktober 10, 2023

Hoe wij jouw woning verkopen met onze unieke marketingbenadering

Wil jij jouw woning snel en met professionele aanpak verkopen op de Utrechtse Heuvelrug? Met onze unieke marketingstrategie benadrukken we de sterke punten van jouw woning en zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk geïnteresseerden worden bereikt. Hieronder vertellen we je meer over de unieke methodes die we inzetten om jouw woning succesvol te verkopen.

Woningwebsites

We zijn ons ervan bewust dat huizensites zoals Funda enorm populair zijn. Echter, het aanbod op deze sites is vaak zo groot dat jouw woning verloren kan gaan in de massa. Daarom bieden wij iets bijzonders aan: speciale woningwebsites die slechts één huis in de schijnwerpers zetten. Op deze manier krijgt jouw woning alle aandacht die het verdient. Door meer informatie en een compleet beeld van de woning te bieden, vergroten we de interesse bij potentiële kopers.

Adverteren met woningen

Veel makelaars beperken zich tot Funda en social media als het gaat om adverteren met woningen. Wij denken verder en streven naar maximale zichtbaarheid van jouw woning. Daarom adverteren we met woningen om ook mensen te bereiken die niet dagelijks op Funda kijken. Hiermee zorgen we ervoor dat we potentiële kopers op het juiste moment en op de juiste plaats aanspreken.

Remarketing

Met remarketing richten we ons op geïnteresseerde potentiële kopers die eerder onze website hebben bezocht. Op deze manier blijven we top of mind en vergroten we de kans op een succesvolle verkoop. Door herhaaldelijk in beeld te komen bij potentiële kopers die al interesse hebben getoond, blijft jouw woning in hun gedachten

Offline marketing

Natuurlijk maken we ook gebruik van aansprekende offline marketingtechnieken, zoals het creëren van professionele verkoopbrochures. Met deze marketingmaterialen wekken we extra interesse op, wat leidt tot een snellere verkoop van jouw woning.

Natuurlijk onthullen we niet al onze geheimen! Ben jij benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen om jouw woning te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en bespreken graag de mogelijkheden die we specifiek voor jouw woning kunnen bieden!

Hoe wij jouw woning verkopen met onze unieke marketingbenadering
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord.