Jouw woning verkopen
in Leersum of omstreken

Wil jij jouw woning verkopen in Leersum of omstreken?

Voor wie overweegt zijn huis te verkopen, geldt een fundamentele regel: een succesvolle deal legt de basis voor een veelbelovende toekomst. Een doordachte verkoop van jouw woning opent de deur naar nieuwe mogelijkheden.

Of je nu van plan bent je huis te verkopen in Leersum of elders op de Utrechtse Heuvelrug, het proces van het verkopen van een woning vraagt om meer dan simpelweg wat foto's en een beknopte beschrijving. Het omvat tal van stappen en overwegingen, en hier komen wij in beeld. Als je ervoor kiest om zelf je huis te verkopen, bieden we ook ondersteuning om onplezierige verrassingen te voorkomen.

 

Waarom zou je kiezen voor een verkoopmakelaar in de regio Leersum?

Bij Makelaardij de Terp begrijpen we dat je twee essentiële doelen nastreeft wanneer je je woning wilt verkopen in Leersum en omstreken. Aan de ene kant wil je een vlot en plezierig verkoopproces. Aan de andere kant streven we naar een verkoopprijs waar jij tevreden mee bent, omdat dit vaak van cruciaal belang is voor je volgende stap. Wij bij Makelaardij de Terp zetten ons in om ervoor te zorgen dat je huis of appartement snel en efficiënt wordt verkocht tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast vergemakkelijken we het proces om je woning effectief op de markt te brengen en de interesse van potentiële kopers te wekken. Dit begint met professionele foto's en zorgvuldig geschreven beschrijvingen. We begeleiden je ook tijdens bezichtigingen en onderhandelingen, en zorgen ervoor dat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang.

Stappenplan woning verkopen

Kennismaking

Advies

Bezichtigingen

Verkopen

Zullen we anders kennismaken?

Wil je je huis op de Utrechtse Heuvelrug verkopen? We nodigen je van harte uit voor een eerste kennismakingsgesprek op ons kantoor in Leersum.

 • 10
  We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
  Anoniem
 • 9.5
  Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
  Lien van Alfen
 • 10
  Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
  Igor Volodkin
 • 8
  Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
  Weima
 • 10
  Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
  L. van Strien
 • 10
  Prettig en betrouwbare partner
  Slee
 • 9.5
  Super contact gehad tijdens het hele proces. Erwin Terpstra heeft veel locale kennis en een goed netwerk.
  Jeroen en Jacqueline Muller
 • 8.8
  Waren geen problemen alles verliep naar wens, correct gehandeld ook naar de koper. Blijft realistisch!
  Een funda gebruiker

Lees onze blogs