Jouw makelaar in Leersum
en omgeving

Jouw aankoop- of verkoopmakelaar op de Utrechtse Heuvelrug 

Een huis kopen doe je niet alleen. Dat doe je in nauwe samenwerking met jouw makelaar. Daarom doet het ertoe wie jouw makelaar is. Of er een persoonlijke klik is, of je elkaar kunt vertrouwen, of je samen op avontuur durft te gaan. Toen ik makelaardij De Terp in 2007 oprichtte, wist ik dat ik het verschil kon maken. Dat ik mijn ervaring met wonen, woningen en het makelaarsvak kon inzetten om mensen te helpen hun woondroom te laten uitkomen. Dat ik de verbindende factor tussen huizenkopers en -verkopers kan zijn. Dat is gelukt. Makelaardij De Terp is uitgegroeid tot één van de belangrijkste makelaars in de regio. Door hard werken, een ongeëvenaarde kennis van de Heuvelrug en het vertrouwen van onze klanten. Hoe kan ik jou helpen?

 

Aandacht is voor ons een belangrijk punt, een huis kopen of verkopen is namelijk een grote stap

Iedereen zoekt de woning die het beste bij hem past. Maar alleen door mensenwerk wordt een huis werkelijk een thuis. Ik besteed daarom veel aandacht aan de mensen die bij ons aankloppen. Ik luister met aandacht en ben oprecht in jou geïnteresseerd. Want alleen als ik jou leer kennen, kan ik de beste diensten verlenen. Ook nadat de koop is gesloten. Want makelaardij, dat is meer dan vastgoed.

Wij maken graag kennis met je!

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Leersum voor een eerste kennismaking te komen!

Alles in binnen handbereik op de Utrechtse Heuvelrug

Welkom op de Utrechtse Heuvelrug. Voel je thuis in één van de meest aansprekende gebieden van Nederland. Hier vind je de rust van de bossen, de ruimte van uitgestrekte landerijen en de gezelligheid van leuke mensen. Met alle voordelen van gastvrije dorpen en met altijd een stad in de buurt. Een plek met een ongekende aantrekkingskracht. Dat is terecht.

 

Verbonden met de natuur in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug

De Heuvelrug, zoals wij deze plek liefkozend noemen, is een fors natuurgebied. Het ligt centraal in Nederland en heeft een unieke verscheidenheid aan landschappen. Bossen en heidevelden, weilanden en uiterwaarden, heuvels en duinen, allemaal op fietsafstand van elkaar. Wij zijn trots op de Heuvelrug. Wij ervaren dagelijks het plezier van het wonen in dit prachtige gebied. Dat plezier delen wij graag met jou, want er is genoeg voor iedereen. Welkom op de Heuvelrug!

 • 8
  Makelaardij De Terp heeft onze woning onlangs verkocht en dat hebben ze heel goed gedaan. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het contact was helder en fijn. Vanaf het eerste contact dat we hadden klikte het meteen goed. Er zijn een aantal bezichtigingen geweest en daarna is de woning eigenlijk snel verkocht. Wij zijn heel tevreden!
  van Alfen
 • 9
  Ons huis was zeer snel en voor een redelijke prijs verkocht. De Terp heeft duidelijk advies gegeven en goed ingespeeld op onze wensen
  Een funda gebruiker
 • 10
  We hebben een huis gekocht. Een aankoopmakelaar heeft ons geholpen. Wat betreft Makelaardij de Terp ging het wel zoals we verwachten. Toen de koop rond was heeft hij ons nog geholpen en dit was zeer prettig.
  Anoniem
 • 9.5
  Makelaardij De Terp was zeer vriendelijk, deskundig en servicegericht. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verkoopproces.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Erwin Terpstra en zijn collega's hebben ons uitstekend geholpen in de voorbereiding en tijdens de verkoop van onze woning. Zijn praktisch ingesteld en proactief!
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  In een woord, een super fijne makelaar, heel meelevend en begrijpend. Zou hem zo weer raadplegen. Altijd een luisterend oor, en meedenken.
  Lien van Alfen
 • 10
  Erwin heeft echt snel gereageerd op mijn bericht in Whatsapp. Hij gaf duidelijke informatie over het aanbod en het applicatieproces. Ik hoefde niet een heleboel documenten tijdens de aanvraag in te dienen, alleen de benodigde en belangrijke om mijn solvabiliteit te beoordelen. Prima ervaring!
  Igor Volodkin
 • 8
  Door me nog de kans te geven om het huis te bezichtigen terwijl er afspraken stonden ingepland. Ik voelde me gehoord en er werd geluisterd naar wat ik nodig had
  Weima
 • 10
  Erwin en Esmeralda hebben doormiddel van een luisterend oor meegeholpen in onze zoektocht naar onze eerste koopwoning. Met een betrouwbaar, menselijk en warm proces.
  L. van Strien
 • 10
  Prettig en betrouwbare partner
  Slee

Lees onze blogs